Cheza Ngoman syyslukukausi on polkaistu reippaasti käyntiin! Menardin sijaisena muutaman viikon ajan toimii Santos P. joka opettaa keskiviikon afromuskarin ja afrotanssin sekä sunnuntain afrojam tunnit. Kaikilla tunneilla on vielä tilaa, joten kaikki innokkaat ovat tervetulleita tunneille missä kohtaa sykyä tahansa. Tuntimaksut maksetaan käteisellä tunnille tultaessa.

Pyydämme kaikkia huolehtimaan ennen tunnille saapumista käsien pesusta ja jäämään kotiin mikäli on vähänkin flunssaoireita. Olemme saaneet käyttöömme riittävän isot tanssisalit, joissa turvavälien noudattaminen on mahdollista. Pyydämme jokaista itse huolehtimaan turvavälien toteutumista. Vältämme kättelyä ja halailua tänä syksynä.

Ilon kautta ja turvallisesti tänä syksynä! Nautinnollista afrosyksyä kaikille uusille ja vanhoille afroilijoille!