Afrovuosi 2018 on alkanut kivasti, tunnelma tunneilla on ollut hikinen ja innostunut, kiitos siitä kaikille! Treenaamme normaalisti 11.3. asti, jonka jälkeen opettajamme Menard lähtee Ghanaan. Tunnit jatkuvat Menardin palattua jälleen 8.4.

Treenitauolla on mahdollisuus osallistua kahtena sunnuntaina laulu- ja tanssiworkshopiin, jossa perehdymme itäafrikkalaiseen tanssiperinteeseen erityisesti naisnäkökulmasta. Opettajana toimii Catherine Knuutila, joka on Menardin tapaan maineikkaan Bagamoyo Art Schoolin kasvatti. Enemmän tietoja täältä.

Cheza Ngoman 20-vuotisjuhlanäytös järjestetään maanantaina 14.5.2018 Sampolassa klo 18.00. Treeneissä kävijät ovat tervetulleita laulamaan ja tanssimaan/esiintymään joukkokohtauksissa, halukkaita tiedustellaan huhtikuussa. Kaikki ovat luonnollisesti tervetulleita yleisöön, joten laittakaan päivämäärä kalenteriin!